Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vízitúra, csapatépítés cégeknek

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA a TISZÁN vagy az ÖREG-TÚRON
2012.08.21-25--53-.jpgFelső-tiszai vagy az Öreg-Túron tartandó céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen csapatépítést szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Étkezés? Egyeztetünk - és úgy lesz. Természetesen az igények között egyeztetjük a helyszínt is, mivel a Felső-Tisza mellett a Túron, az Öreg-Túron és az Öreg-Túron belül a világ elől elképesztően elrejtett, egy másik univerzumba tartozó helyen is meg tudjuk szervezni a csapatépítést.

tisza-tura-www.tiszatura-vizitura.hu-tiszabecsi-keszulodes.jpgA csapatépítő vízitúra lehet "csak" egy nagyon csodálatos, és a csapat tagjait egymáshoz közel hozó, a munkahelyi légkört nagyban javító vízitúra. De lehet a csapatépítés (óriási idézőjel következik) "IGAZI", classic, egészen "hard core" OD-intervenció, (OD=organizational development) diagnosztikával kezdődő szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítés is. Az ilyen, tehát a szervezetfejlesztési eszköztár részét alkotó csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra. Az ilyen csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe: http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/ A szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta (és term. egy másik sapkájában vízitúra-vezető, tájavező verseny győztes, vízitúra-vezetők oktatója...).

A szervezetfejlesztési értelemben klasszikus, "ortodox" csapatépítésekre az ajánlatot felnőttképző intézményként adjuk, a lazább vízitúrát előtérbe helyező csapatépítésre pedig a vízitúrás divíziónk válaszol. 

Ajánlat:
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és a csapatépítésre vonatkozó szakmai igények alapján adjuk meg.
tiszatura_vizitura@yahoo.com 
vagy +36209342760