Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vízitúra, csapatépítés cégeknek

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA!
2012.08.21-25--53-.jpgCéges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Étkezés? Egyeztetünk és úgy lesz.

tisza-tura-www.tiszatura-vizitura.hu-tiszabecsi-keszulodes.jpgA kívánt program lehet közelebb a vízitúrához és lehet szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítés. Az ilyen csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot akkreditált felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

Ajánlat:
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és a csapatépítésre vonatkozó szakmai igények alapján adjuk meg. (+36) 209 342 760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com