Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vízitúra osztályoknak, iskoláknak

tur-buko.jpgTisza- és/vagy Öreg-Túr vízitúrák diákoknak, osztályoknak, sportegyesületeknek. Év végi osztálykirándulás? Érettségi szünet? A pedagógus kolléga tartalmas és tanulással is összekötött osztálykirándulást szeretne? Kérjen/kérjetek ajánlatot! 


Iskoláknak, egyetemi csoportoknak, általános- és középiskolai osztályoknak a szupernél is klasszabb és biztonságos vízitúrákat szervezünk. Osztálykirándulásnak ennél a világon nincs jobb.
Evezéstanítás, úgy megtanítunk kormányozni, mint a pinty!


2014.07.20.-oreg-tur-vizitura-kolcse-es-sonkad-kozott-2.jpgA) Megtörténhet,  hogy pontosan tudjátok mit szeretnétek, szinte lediktáljátok az igényeiteket, mondjuk azt mondjátok:  
"Augusztus első felében jönnénk 17-en. Szeretnénk 2 napig ........... A csapatból 10-en sátrazunk és 4 embernek pedig vendégszobát kérnénk, de együtt szeretnénk lenni, minden este közös főzéssel, bográcsolással.
Mi megtervezzük a legjobb túrát és küldjük a testre szabott ajánlatot.

 

B) Ugyanilyen jó a második opció, hogy a kis csapat másokkal együtt vesz részt egy X napos (X lehet bármilyen szám) Tiszai vízitúrán. A Tiszatúra időtartama (kitől mástól) tőletek függ.
 

C) Végül az is abszolúte járható, hogy csak ennyit mondtok: "szeretnénk vízitúrázni a Tiszán vagy Öreg-Túron". És mi pedig elkezdünk kérdezni. A mikor, hányan, mennyit evezzünk, hogy vonattal vagy busszal, esetleg kocsival jöttök-e, szállás, étkezés, csomagszállítás stb. kérdéseket tesszük fel, hogy tudjuk mit szeretnétek - és mi pontosan olyan vízitúrát szervezünk.

(+36) 209 342 760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com