Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bodrogzug vízitúrák (Tokajból, választhatóan 1-, vagy 2-napos Bodrogzug kenutúra)

arteri-evezes-23.jpg.jpgVálaszthatóan 1-, vagy 2-napos Bodrog-ártéri vízitúra. Kenutúrák a bodrogzugi ártérben. 

A bodrogzugi ártér ideális vízitúra-helyszín a kisebb gyermekkel, vagy nagyszülőkkel, akár dédnagyszülővel (!) érkező vízitúrázóknak.

bodrogkeresztur.jpg

Az ártérben nincs sodrás, az ártérben a mezők felett 40-60 centivel suhanunk. A Bodrogzugot látni kell. A Bodrog-ártér a zöld ár idején hihetetlen, de ha éppen nincs áradás, akkor is csodálatos. Mindjárt olvasod a 2-napos bodrogzugi kenutúrák leírását. 

 

vizitura-bodrogzug-bodrogzugi-piheno.jpgHa "csak" az első napra, jössz, akkor a kétnapos vízitúra első napi programja, ha a 2. napra, pl. vasárnap evezel/eveztek, akkor értelemszerűen a 2. nap leírása vonatkozik rád.

Vagyis a mi vízitúráinkra jöhetsz, illetve jöhettek 1 napra is, bár természetesen a bodrog-ártéri kenutúra "megér" két napot. És a többi menüpontban olvasod majd, hogy jöhettek a Bodrogzugba többnapos evezésre is, pl. 3 napra vagy 5 napra, hiszen a bodrogzugi ártér 3 napban még klasszabb, ill. a Bodrogon, a Rakamazi-morotván és a Tiszán is szuper, Tokajból induló túráink vannak. 

bodrogzug-kenutura_20170819_12477.jpg

Vannak kenutúráink az áradások idején a teljes Bodrog-ártérben, és vannak jó értelemben "hagyományos" vízitúráink áprilistól november elejéig a Bodrogzugban. 
A vízitúrát most kezdőket megtanítjuk kenuzni. Mi minőségi felszerelést adunk. Nem kapsz porckorong-sérvet, mert nem ólom nehéz hajót kell a vízre szenvedned, jók a lapátok és a mellények. 

 

20150530_bodrogzugi-arter-evezes-kenu-bodrog-vizitura.jpg
Ha jó előre jelentkezel, készséggel segítünk a szállás "lestoppolásában", de a szállást a szállásadók felé majd nektek kell intézni, fizetni. A szállás lehet faház, vendégházi szoba, apartman, sátras szállás, vagy akár wellness. Természetesen Tokajban és Tokaj környékén az interneten keresztül 1 perc alatt találsz magadnak jobbnál jobb szállásokat, azaz mi nem is kellünk a szállásfoglaláshoz. Csak foglalj időben, egy héttel a vízitúra előtt nem biztos, hogy találsz Tokajban megfizethető és jó helyet.   

 

bodrogzug-vendeghaz.jpg

Tokajban a Bodrogkeresztúri út 3. szám alatti, és a képen látható "Bodrogzug" vendégházban a túravezetőt keresni sem kell, ezer kilométerről látható narancs színű MC Túravezető pólóban látod meg az udvaron, ill. a kapuban vár majd. 
Ha vonattal jöttök, kérjük, hogy 10:30-ra gyertek, ha pedig autóval érkeztek, 10:15-kor várunk, hogy mire a vonatosok is itt vannak, addigra már minden kocsi szépen parkol, a kocsival jövők el tudtak menni wc-re.  

 

1. napi bodrogzugi vízitúra: Maximális biztonságban 16 km-es szuperkaland, gyerekes családoknak "kötelező" kenutúra
bodrog-arteri-kenutura-bodrogzugi-vizitura.jpg(Ha nem változik a menetrend) a Budapestről érkező, átszállás nélküli IC vonat 9.47-re jön be, így a Bp. felől intercity-vel érkezők is be tudnak futni. Aki vonattal jön, az Tokajon belül jöhet gyalog vagy busszal. 

10:15-10:30 Tájékoztató, kiosztjuk a felszerelést, vízre tesszük a hajókat, és következik az evezés- és kormányzás tanulás azoknak, akik először vízitúráznak. Ügyes módszertannal, türelmesen, egy lépést sem átugorva, végeredményben rekordidő alatt megtanítunk kenuzni, kenut kormányozni. Amíg az először vízitúrázók is überprofivá válnak, a rutinos vízitúrázók bemelegítenek. Amikor a pár perce még kezdők befejezik a gyakorlást, naptejezést, még egy wc-látogatás után "hurrá". A tokaji vízre szállás után a Bodrogon lapátolgatunk.

Az indulás után 1 kilométerrel evezünk be egy festői oldalágba. Ez a hívogató csatorna kenutúránk bejárata a Bodrogzugba. Hamarosan a fenti képen látható inci-finci zsilipecskén haladunk át a kenukkal szép libasorba rendeződve. 
bodrogzug-vizitura-bodrog-arter-kenutura-22.jpgA zsilip mögött remek kikötőhelyen egy kis lábnyújtóztató pihi mellett jöhet a korai ebéd.
Az ebéd saját "tarisznyából" történik, magyarán hozzatok magatokkal elemózsiát, pl. szendvicset, vagy akár sushi-tálat ebédre, és legalább 1,5 liter alkoholmentes innivalóról is gondoskodjatok.
A 2 liter is jó eséllyel el fog fogyni. Indulás előtt még egy mosdószünet a természet lágy ölén, hölgyek jobbra, urak balra módon. 

bodrog-arter-vizitura-20170819_112402.jpg
A hami után pedig elképesztő tájon lapátolunk. Ha magas a víz, ha az ártérben "áll az ár", akkor megyünk, cikázunk, száguldozunk (na jó, azt nem) a szélrózsa minden irányában, habzsoljuk a tájat. Ha pedig éppen nincs áradás, és a táj nem olyan, mintha erdőkkel szabdalt Balatonon lennénk, hanem "csak" az überpompás víziösvények, vadregényes csatornák kenuzhatóak, akkor felfedezzük a labirintust, vízitúrázunk a szeszélyesen tekergő, tündérrózsás, vízitökös Zsaró-éren. 
"Go west". Nemsokára Szigetköz-érzés mellett haladunk. Átvágjuk magunkat a Nagy-tó kolokánmezején. Ha a Nemzeti Park tisztítja a vízi útvonalat, akkor könnyű dolgunk lesz.
Ha éppen nem, akkor lesz egy szakasz, ahol derű, pozitív és a kihívásokra "kész" hozzáállás kell majd ahhoz, hogy egy fantasztikus innovációval, az ún. mocsárjáró technikával átjussunk. 

bodrogzugi-arter-vizitura-kenutura-bodrog-arter.jpgA mocsárjáró technika azt jelenti, hogy áthúzzuk egymást a vízi növényzeten. 
Miután megnyertük a vízi növényzettel folytatott csatát (ha megnyerjük...) szupi jó kis vízi ösvényen osonunk tova. Ha vesztünk, és fogságba esünk, akkor bodrogzugi állampolgárságért folyamodunk. A lenyűgözően szép táj alapján nem is biztos, hogy rossz lenne lápi remeteként folytatni a karrieredet és nap mint nap kenuból home office-kodni....
 
img_20170603_bodrogzug-bodrog-kenuzas.jpgCsodahelyek érintésével és egy átemeléssel Tokajtól 5 folyamkilométerre jutunk ki (vissza) a Bodrogra. 
A tempó függvényében - nagyon kb. - 17 óra körül érünk vissza az indulási helyre, hajótisztítás. Akinek mi intéztük a szállást, az már vagy a támaszpontra vagy a támaszpont közelébe érkezett. Aki pedig Tokajban, Tarcalon, Bodrogkeresztúron stb. vett ki szobát, annak séta vagy rövid autózás "haza" a városba. Késő délután ingyenes fakultatív programként lehet tenni egy gyors sétát a csak nevében kopasz Kopasz-hegy tetejére. A vacsora önellátó. A tokaji szállások elsöprő többségében tudtok főzni és természetesen Tokajban "millió" helyen tudsz vacsorázni. A "Mit kell hozni a vízitúrára?" c. menüpontot kérjük tanulmányozd át. A tavaszi, ártér-bejárós vagy áradást követő bodrogzugi kenutúrákra érdemes gumicsizmát hozni. 
 

2. napi vízitúra a Bodrogzugban: ha nincs áradás, kb. 14 km non-stop varázslat egy mesekönyvben, ha pedig van sok víz, őrületes kaland a rétek felett és erdőben kenuzva....
arteri-evezes.jpg

A többnapos vízitúrán résztvevőkkel 9:30-kor találkozunk Tokajban a "Bodrogzug" vendégházban. (Tokaj, Bodrogkeresztúri út 3.) A csak egy napra jövő, és a kenuzást most kezdő vízitúrázókat kérjük jöjjenek 9:00-re, és úgy megtanítunk kenuzni, kenut kormányozni, hogy holnap indulhattok versenyeken. Amikorra a kenuzással most ismerkedők is világbajnokká válnak, akkor megérkeznek a rutinos öreg rókák, pl. akik tegnap voltak először vízen :). 10-re már minden legénység zseniálisan irányítja a kenukat, bepakoltunk, és - javasoltan még egy wc-látogatás után - vízre szállunk.


20170513_majus-12-en-sarospatak-294-295-296-kornyeken.jpgShow time! Indul a kaland! Hamarosan a Bodrogzugban vagyunk. Ha te egy túra második napján vagy, az út (leg)eleje megegyezik a tegnapival. A képen is látható zsilipecske után már ismerősként fogsz kanyarodni balra az első uzsonna- és pisilési szünetet megejtendő. 
A lábnyújtóztatás, fotózás, táblaolvasgatás után visszacihelődünk.

img_20170603_bodrogzug-bodrog-kenutura-1-vizitura.jpgBodrog-ártérben hamarosan keletre tartunk egy olyan elágazásnál, ahol tegnap még (durván) nyugat felé lapátolunk. Most és ma, Zalkod irányában evezünk.

Akár tökéletes vízállás, akár már "csak" az erekben, csatornákban lévő vizet használjuk, hihetetlen helyeken lapátolgatunk. Nézzük meg mindkét esetet. 

Ha az ártérben a mezők felett is van víz, a túravezető szerény mosollyal köszöni meg a spontán tapsot, amit azzal érdemel ki, hogy olyan eleganciával suhan át a kenukaraván a dzsungelen, mint kés a vajon. Néhol erdők, fák között, a légvonalnál is egyenesebben, fekete és fehér lyukak közötti féregjáratokat használva manőverezzük majd át magunkat a "zalkodi partokra". Pszt!!! Töredelmesen beismerjük: még fiatalabb korunkban tévedtünk el az ártérben úgy, mint a pinty! És nem egyszer. Volt, hogy egész kemény lett a történet. Volt olyan is, hogy éjfél körül sikerült kivergődni az ártérből, a tokaji Kopasz-hegy tetején lévő, és a repülőknek szóló lámpa, a "világító torony" volt a megmentő. Annak az irányában próbálkoztunk átjutni az erdőfalakon. Éjszaka még lámpával sem könnyű...


bodrogkozi-vizitura-z-fele_20170819_.jpgDe mielőtt nagyon elijesztenénk a kenutúrától, megnyugtatunk, hogy ma már a túrák jelentős százalékában legkésőbb az első hóesés idején vissza szoktunk találni. Ha viszont a kenutúra idején nem lesz magas vizünk, akkor egy eszméletlen jót kanyargunk az ártérben és egy kilátótorony után fordulunk majd vissza a karavánnal.

Akár így, akár úgy, elvarázsolt tájon tett, maximálisan biztonságos kalanddal gazdagodva, 16:30 és 16:45 között érünk vissza az indulási kikötőbe. 

Aki vonattal jött, az kényelmesen tud készülni, mivel 17:48-kor indul Bp-re átszállás nélküli intercity, ami (elméletileg) fél kilenckor van Budapesten. Van idő átöltözni, Tokajon átsétálva, kimenni a pályaudvarra, jegyet váltani. Akik pedig kocsival jöttek, azoknak biztonságos, jó utat hazáig. 
Thank you for flying MC Vízitúra.

 
 
A kenutúra díján kívül helyben és készpénzben fizetendő a Nemzeti Park 1270 Ft-os belépési díja, amelyet a 14 éven felüliek után kell fizetni. Lemondás esetén a belépő árát felénk kell utalni.
A Bodrog-ártéri túra díja a vezetett vízitúra és az eszközök díját tartalmazza, ugyanakkor a túradíj a szállás, étkezés, közlekedés, biztosítás stb. költségeket nem tartalmazza. Ha mi foglaljuk a szállást, és valaki nem tud jönni a vízitúrára, a szállás díját áfával növelten felénk kell utalni. 
A túradíjon felül fizetHETŐ 1700 Ft átregisztrálási díj, amely átregisztrálási díj megfizetése lehetővé teszi, hogy ha a túra valamilyen külső körülmény miatt elmaradna (leszakad az ég, vihar, villámlás) akkor alternatív túrát ajánlunk fel, ha az nem jó, másikat, ha az sem, még másikat, ha az sem, harmadikat.
 

Testre szabott Bodrogzugi vízitúra
bodrogzug-zsaro-er-3-bodrogzug-vizitura.jpgIgény szerinti ártéri evezésre, külön csoportnak szóló bodrogzugi vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezési igények, valamint a létszám és a csapat összetétele alapján adjuk meg. Az ellátás önellátó, de már kisebb csoport is kérhet meleg reggelit és vacsorát, így csak a napközbeni szendvicsről kell gondoskodni. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással, bármiben. 
 
+36209342760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com
 
 
Jelentkezés bodrogzugi kenutúrára és a vízitúra díjfizetése: 
Jelentkezés a Bodrogzug-vízitúrára 
a honlapon olvasható tudnivalók, továbbá a részvételi és szerződési feltételek, és a "mit kell hozni a vízitúrára" menüpontok gondos elolvasását követően a jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével. A jelentkezési lapot a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre kérjük küldeni. 
Visszaigazolást küldünk (rendszerint 24 órán belül) és a visszaigazolást követően (24 órán belül) kérjük a túradíjat utalni. Csak a bodrogzugi vízitúra díja utalandó, a szállás díját majd helyben az adott szolgáltatónak kell fizetni, a kenutúra díja a szállás díját nem tartalmazza.  
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A bodrogzugi túra díjának utalása során a banki közlemény rovatba kérjük irányítószámmal a számlázási címet, a bodrog-ártéri vízitúra kezdési és befejezési időpontját, valamint a "Bodrogzug" szót beírni. A neve(de)t NE írd be! A banki közlemény rovat rövid és a név feleslegesen foglalja a helyet. A bank értesítője eleve azzal kezdődik, hogy kitől (honnan) jött az utalás, tehát nyugalom, tudni fogjuk, hogy "tőled" jött. Ha a közlemény rovatba is beírod, hogy tőled jött az utalás, nem fogjuk jobban tudni, hogy tőled, viszont éppen azt nem tudjuk majd, hogy bodrogzugi kenuzásra vagy éppen és mondjuk Hernád, vagy Rába vagy mondjuk Öreg-Túr, ill. tisza-tavi kenutúrára jössz-e, és, hogy mikor. Ugyanis egymással párhuzamosan, ugyanazon a napon több túránk is van kis hazánkban. Nézzük meg a közlemény rovat kitöltését egy példán keresztül!

Pl. 
4400 Nyíregyháza, Teleki u. 1. 
2024. május 4-5. Bodrogzug vízitúra
A 2-napos (és három-, vagy több-) bodrogzugi vízitúráknak lehet jönni csak egy napjára is! Akár "csak" az első, akár "csak" a második napjára. Az aznapi először túrázókat megtanítjuk kenuzni, tehát MINDIG, minden nap van kenuzás-oktatás.
 • 2024. március 27. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 27-28. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 28. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 28-29. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 29. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 29-30. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 30. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 30-31. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 31. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. március 31. - április 1. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. április 1. Bodrogzug vízitúra (Húsvét Bodrogzug)
 • 2024. április 1-2. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 2. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 2-3. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 3. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 5. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. április 5-6. Bodrogzug vízitúra (péntek-szombat)
 • 2024. április 6. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 6-7. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 7. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 8. Bodrogzug vízitúra (hétfő is!)
 • 2024. április 12. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. április 13. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 13-14. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 14. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 15. Bodrogzug vízitúra (hétfő is!)
 • 2024. április 19. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. április 20. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 20-21. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 21. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 26. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. április 27. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 27-28. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 28. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. április 29. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 3. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. május 4. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 4-5. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 5. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 10. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 11. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 11-12. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 12. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 13. Bodrogzug vízitúra (hétfő)
 • 2024. május 17. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. május 18. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 18-19. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. május 19. Bodrogzug vízitúra (Pünkösd)
 • 2024. május 19-20. Bodrogzug vízitúra (vasárnap + Pünkösd hétfő)
 • 2024. május 20. Bodrogzug vízitúra (Pünkösd hétfő)
 • 2024. május 24. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. május 25. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. május 25-26. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. május 26. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. május 31. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. június 1. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 1-2. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 2. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 7. Bodrog-ártér kenutúra (péntek)
 • 2024. június 8. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 8-9. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 9. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 14. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. június 15. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 15-16. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 16. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 17-18. Bodrog-ártér kenutúra, hétfő-kedd
 • 2024. június 19-20. Bodrog-ártér kenutúra, sz-csüt.
 • 2024. június 21. Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. június 22. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 22-23. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 23. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. június 24-25. Bodrog-ártér kenutúra, hétfő-kedd
 • 2024. június 26-27. Bodrog-ártér kenutúra, szerda-csüt.
 • 2024. június 28. Bodrog-ártér vízitúra
 • 2024. június 29. Bodrog-ártér vízitúra
 • 2024. június 29-30. Bodrog-ártér vízitúra
 • 2024. június 30. Bodrog-ártér vízitúra
 • 2024. július 1-2. Bodrogzug vízitúra, hétfő-kedd
 • 2024. július 3-4. Bodrogzug vízitúra szerda-csüt.
 • 2024. július 5. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 6. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 6-7. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 7. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 12Bodrogzug vízitúra
 • 2024. július 13Bodrogzug vízitúra
 • 2024. július 13-14. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. július 14. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 15-16. Bodrogzug vízitúra (hétfő-kedd)
 • 2024. július 17-18. Bodrogzug vízitúra, szerda-csüt.
 • 2024. július 19. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 20. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 20-21. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 21. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 22-23. Bodrogzug vízitúra, hétfő-kedd
 • 2024. július 24-25. Bodrogzug vízitúra, szerda-csüt.
 • 2024. július 26. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 27. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 27-28. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 28. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. július 29. Bodrogzug vízitúra hétfő
 • 2024. július 29-30. Bodrogzug vízitúra (hétfő-kedd)
 • 2024. július 30. Bodrogzug vízitúra (kedd) 
 • 2024. július 30-31. Bodrogzug vízitúra (kedd-sz.)
 • 2024. július 31.- augusztus 1. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 1. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 1-2. Bodrogzug vízitúra (csüt.-pént.)
 • 2024. augusztus 2. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 2-3. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 3. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 3-4. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 4. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 4-5. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 5-6. Bodrogzug vízitúra (hétfő-kedd)
 • 2024. augusztus 7-8. Bodrogzug vízitúra, szerda-csüt.
 • 2024. augusztus 8-9. Bodrogzug vízitúra, csüt-péntek
 • 2024. augusztus 9. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 10-11. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 12-13. Bodrogzug vízitúra (hétfő-kedd)
 • 2024. augusztus 14-15. Bodrogzug vízitúra, szerda-csüt. 
 • 2024. augusztus 16Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 17Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 17-18Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 17-19Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 17-20Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 18Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 18-19Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 19Bodrogzug vízitúra (hétfő)
 • 2024. augusztus 19-20Bodrogzug vízitúra (hétfő-kedd)
 • 2024. augusztus 20Bodrogzug vízitúra (kedd)
 • 2024. augusztus 21Bodrogzug vízitúra (szerda)
 • 2024. augusztus 22Bodrogzug vízitúra (csüt.)
 • 2024. augusztus 23Bodrogzug vízitúra (péntek)
 • 2024. augusztus 24Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 24-25. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 25. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 26. Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 27Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 28Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 29Bodrogzug vízitúra 
 • 2024. augusztus 30-31. Bodrog-ártér evezés
 • 2024. augusztus 31. Bodrog-ártér evezés
 • 2024. augusztus 31. - szeptember 1. Bodrog-ártér evezés
 • 2024. szeptember 7-8. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. szeptember 14-15. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. szeptember 21-22. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. szeptember 28-29. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. október 5-6. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. október 12-13. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. október 19-20. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. október 21-22. Bodrogzug vízitúra
 • 2024. október 23-24. Bodrogzug vízitúra, szerda-csüt.
 • 2024. október 26-27. Bodrogzug vízitúra