Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körös vízitúrák

20130702_133816.jpgKörös vízitúra, Körös kenutúra. 1-napos, 2-napos, 3-napos, .... 7-napos Körös vízitúrák. Velünk a Körös(ök)ön is biztonságban! 1-2-3-4-5-6-7-napos családi, baráti vízitúrák, csapatépítések Szanazugtól Csongrádig bárhol a Körös(ök)ön, a Szarvasi-Holt-Körösön. Vízitúra a Fekete-Körösön, a Fehér-Körösön, a Kettős-Körösön, a Hármas-Körösön, a Sebes-Körösön. Bárhol, amikorra kérítek. A nem rutinos kormányosoknak, nem tapasztalt kenuzóknak oktatás, betanítás kenutúra előtt! 
Ha még nem voltál kormányos folyón, ha nem vagy rutinos, ha nincs profi vezérevezős a hajóban, megtanítjuk neked a kenuzás csínját-bínját!
M
egtanítunk jól kormányozni, nálunk a borulás fehér holló. Hozzáértéssel, türelemmel, odafigyeléssel tanítunk. 

Bármikor becsatlakozhatsz bármelyik futó vízitúránkba, ill. pénteken, szombatonként és vasárnaponként pedig az időbeosztásotoktól, lehetőségeiktől függően akár csak egynapos vízitúrára is jöhetsz. 

Hajó: kenu, korlátozott számban kajak
Wc: külön nem tüntetjük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven "számtalanszor" pisilünk
Közlekedés: autóval és vonattal, vagy vonattal, ill. busszal is
Szállás: Az egynapos vízitúrához nem szükséges szállást kivenni, de természetesen lehet már a nulladik napra befutni és maradni a vízitúra után
Étkezés: a napközbeni étkezés önellátó, ne felejts vizet és szendvicset hozni. 

Pontos érkezés:
Fontos a pontos érkezés, köszönjük udvariasságotokat!

Hol és mikor találkozunk?
E-mailben is elküldjük, a telefonban is egyeztetjük, ill. minden Körös vízitúra leírásában megtalálod a honlapon. 

Mit kell hozni a kenutúrára? Külön menüpontban szedtük össze, hogy mit érdemes hozni, kérjük szépen ezt figyelmesen átnézni többször, majd majd indulás előtt nem sokkal újra ellenőrizd, hogy mindened megvan-e.

 

Menüpontok