Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítő vízitúra Körös, Körös csapatépítés

20130727_154958.jpgNálunk egynapos Körös csapatépítés is!
Körös csapatépítés, pontosabban a Körös tartandó csapatépítés, ill. Körös csapatépítő vízitúra
 kapcsán, lehet, hogy

Ön pontosan ismeri az igényeket és mi 24 órán belül küldjük a testre szabott ajánlatot. Vagy lehet, hogy még friss az ötlet, előkészítő, információ-gyűjtő, formálódó szakaszban van a gondolat, ill. csapatépítés tervezése. Ez utóbbi esetben egyeztetnénk. Kérdezünk, mi cél? Mikor? Táv? Helyszín? Hány órától hányig tartson, hány fő? Kenuzási szempontból gyakorlottak-e a résztvevők vagy jó értelemben kezdő a csapat, közlekedés (busszal vagy autókkal jön a csapat), szállásigény (ha van), étkezési igény (ha van). stb.? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? 

koros-cedrus-12.jpgKérje 1-2-3-napos, Körös, Fekete-Körös, Fehér-Körös, Kettős -Körös, Sebes-Körös, Hármas-Körös, Szarvasi Holt-Körös csapatépítő vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat! 

 

 

Miért bizza ránk csapatépítő vízitúráját, kollégái életét, testi épségét? 

1. Eredményes kenuzásoktatás, betanítás

Tudunk tanítani. Túravezetőink kenuzástanítást, olyan túravezetőtől tanultak, aki 20 éven tanított a felsőoktatásban, tréner és oktatásszakmai továbbképzéseket tart. Alaposan tanítjuk meg a kenu irányítását.

 

Nem terheljük túl a kenukat

Nem indulunk úgy vízitúrára, hogy egy kenu billegne, mert a túlterhelés miatt mélyre merül. Ha a súly azt indokolja, lehet, hogy a 4-es kenukban csak hárman ülnek. Erősebb urak esetén meg csak ketten vannak a hajóban 

Biztonság
Mindent a biztonságnak rendelünk alá. Millió példát citálhatnánk, mondunk egyet, de az egy tényleg csak egy rengetegből. Nálunk a túravezető is mentőmellényt visel, hiszen ha neki is úsznia kell, hogyan tudna mentőmellény nélkül bármilyen súlyt a vízben megemelni? Mentőmellény viselése nélkül vagy nagyon nehéz vagy kvázi lehetetlen menteni. Csapatépítő vízitúráinkon a mentőmellény viselése a résztvevőknek is kötelező.

Érdekes túravezetés
Játékokba csomagoljuk az ismeretterjesztést ..... Pub quiz-szerű kérdésekre adott helyes válaszokkal pontok gyűjthetőek. Az a kenu, amelyik a versenyben győz, értékes jutalomra számíthat (pl. szép sárga 
Lamborghini vagy túravezetői kézfogás)

A szervezőt kiszolgáljuk információval
A szervező minden infót egy linken megkap, az összes résztvevő információval történő kiszolgálása "bébikönnyű" lesz.


Csapatépítő vízitúra a Körösön - ahol ti/Önök szeretné(te)k 

 • Szanazugban csillagtúra a Kettős-Körösön, választott távon, mivel ott és akkor indulunk vissza, amikor kéritek
 • Szanazugban csillagtúra a Fekete-Körösön, választott távon, mivel ott és akkor indulunk vissza, amikor kéritek
 • Szanazugban csillagtúra a Fehér-Körösön, választott távon, mivel ott és akkor indulunk vissza, amikor kéritek
 • Szanazug - Békés (11 km)
 • Békés - Köröstarcsa (20 km)
 • Köröstarcsa-Gyomaendrőd (22 km) 
 • Gyomaendrőd - Szarvas (28 km)
 • Szarvas - Szarvas (16 km)
 • Békésszentandrás - Kunszentmárton (33 km)
 • Hármas-Körösön: Kunszentmárton-Csongrád (24 km)
   


A csapatépítő vízitúra díjára a létszám, az igények és az időpont függvényében teszünk árajánlatot. 

Kérjük, hogy a céges vízitúra szervezője alaposan, figyelmesen, gondosan tanulmányozza át a www.tiszatura-vizitura.hu honlapon olvasható tudnivalókat, a szerződési és részvételi feltételeket, közöttük a lemondási feltételeket (az indulás előtti 90 és 120 nap között a túra 25%-os díj fizetése mellett mondható le, az indulás előtt 45-89 napban a túra 50%-os díjfizetése mellett mondható le. Az utolsó 44 napban történő lemondás esetén a teljes túradíj fizetendő). 

A csapatépítés megrendelése, utalás, számlázás

 • Az ajánlatra hivatkozó megrendelést kérünk szépen; (e-mail elég)
 • A megrendelést visszaigazoljuk, ill. díjbekérőt küldünk
 • Kérjük a díj szíves utalását
 • A díj jóváírásakor előlegszámlát állítunk ki, (itt egy kicsit előreszaladunk a számlázás kapcsán: majd a teljesítést követően küldjük az akkor pénzügyi teljesítést már nem igénylő végszámlát)
 • Minél hamarabb, amikor már ismert a résztvevők személye, kérjük az innen (is) letölthető jelentkezési lapot átküldeni a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címünkreFontos! A résztvevők adatait tartalmazó jelentkezési lapon a telefonszám, e-mail, állandó lakcím mezőket csak a szervező(k) és a (valószínű) majdani kormányosok esetén kérjük kitölteni. A "többiek" (tehát nem szervező(k), nem kormányosok) esetén adatvédelmi okokból elég a résztvevők keresztneveit (pl. Bence, Botond, Zsolt, Péter) beírni. A "többiek" (tehát nem szervező(k) esetén a lakcím, e-mail, telefon rubrikákat kérjük NEM kitölteni, de a mentőmellényeknél MINDENKINÉL kérjük szépen beírni az egyes súlykategóriáknak megfelelő betűket, ill. a vízitúrás tapasztalat mezők kitöltését is kérjük.

img_20170603_bodrogzug-bodrog-kenuzas.jpgTermészetesen ez a partner döntése, de csapatépítés előtt javasoljuk az utazási biztosítás megkötését, hiszen az ördög nem alszik, bármi közbejöhet, ne adj Isten a csapat vezetője belázasodik és az utolsó 44 napban az előlegbekérő (díjbekérő) ellenében utalt díjat már nem tudjuk visszatéríteni. Az utazási biztosítások része az útlemondási biztosítás. Utazási biztosítás minden hazai biztosítónál köthető, az utazási biztosítás díja jellemzően a túradíj 2.5%-a (tehát egy napra, egy főre néhány száz forint).

+36209342760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com 

Ajánlat:
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és a csapatépítésre vonatkozó szakmai igények alapján adjuk meg.
tiszatura_vizitura@yahoo.com 
vagy +36209342760