Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentkezés, díjfizetés

Jelentkezés vízitúrára és a túra díjának utalása
 

 

Jelentkezés a vízitúrára
Kérünk olvass el mindent a honlapon, az adott vízzel (Tisza, Túr stb.) kapcsolatos tudnivalókat, hogy mit kell hozni, hogy milyen szabályok tartandóak be. Pl. mentőmellény viselése az úszni tudó felnőttek esetén, a kenuban történő rágyújtás szíves mellőzése, káromkodás tilalma. Ismerd meg a részvételi és szerződési feltételeket.
Majd az itt is letölthető jelentkezési lapot töltsd ki értelemszerűen. Kérjük, ne titkolja el senki ha cukorbeteg, ha epilepsziás, ha bármilyen egészségügyi gondja van, ha nem tud úszni, stb. hogy fel lehessen készülni, hogy mindenki figyeljen arra, hogy az úszni nem tudó túrázón mindig a mentőmellény be legyen kapcsolva, hogy az inzulin ne legyen elfelejtve stb.
Végül egy e-mailhez csatolva küldd vissza a tiszatura_vizitura@yahoo.com címre. Köszönjük jelentkezésüket/jelentkezésedet.

Mi azon leszünk, hogy életed egyik, ha nem messze a legjobb vízitúrájához "vághasd a centit"!  

 
Átutalás:
Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk és a visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a vízitúra díját az alábbi kedvezményezett részére és a következő bankszámla számra utalni :
MediaComm Kft.
12001008-00106900-00100007. A megjegyzés rovatba kérjük szépen beírni (bocs, nem elfelejteni) a számlázási címet, benne az irányítószámot, a túra kezdési és befejezési időpontját, és a túra helyét (tehát, hogy Tisza vagy Túr vagy Körös vagy Holt-Szamos stb).
Külföldről történő utalás esetén
Kedvezményezett neve: MediaComm Kft.
Címe: 1123 Budapest, Alkotas u. 35. Hungary
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt. 
Bank címe: 1054 Budapest, Akademia u. 6. Hungary
SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU90 1200 1008 0010 6900 0010 0007
 
A túradíjat kizárólag átutalással lehet kiegyenlíteni, a készpénzes fizetés nem lehetséges. A túradíjról számlát állítunk ki, aki kéri a számla e-mailben történő elküldését, kérjük a jelentkezési lapot küldő e-mailben ezt jelezze, aki postán kéri annak elküldését, az kérjük, hogy egy magára megcímzett borítékot küldjön a jelentkezéssel párhuzamosan. 
 
 
Cégeknek, csoportoknak, baráti társaságoknak az egyedi igények szerinti vízitúrákhoz, evezésekhez, csapatépítésekhez egyedi ajánlatot adunk. Igény szerint a szállást, ellátást és a teljes programot megszervezzük, ill. a csapatépítést, csapatépítő vízitúrát facilitáljuk.