Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentkezés, díjfizetés

20140613_oreg-tur-vizitura-7-turistvandi-fele.jpgJelentkezés a tiszai, bodrogzugi, Öreg-Túr vízitúrára és a vízitúra díjának utalása

 

Jelentkezés a bodrogzug vízitúrára, Öreg-Túr, Tisza, Körös vízitúrára
Kérünk olvass el mindent a honlapon. Tanulmányozd át az adott vízzel (Tisza, Túr stb.) kapcsolatos tudnivalókat. Olvasd át, hogy mit kell hozni, hogy milyen szabályok tartandóak be. Pl. kötelező a mentőmellény viselése az úszni tudó felnőtteknek. Fontos szabály a kenuban történő rágyújtás szíves mellőzése, a káromkodás és a vízitúra időtartama alatt és azt megelőző 8 órában az alkoholfogyasztás tilalma. Ismerd meg a részvételi és szerződési feltételeket!
Majd az itt is letölthető jelentkezési lapot töltsd ki értelemszerűen. Kérjük, ne titkolja el senki ha cukorbeteg, ha epilepsziás, ha bármilyen egészségügyi gondja van, ha nem tud úszni, stb. hogy fel lehessen készülni, hogy mindenki figyeljen arra, hogy az úszni nem tudó túrázón a mentőmellény
mindig be legyen kapcsolva, hogy az inzulin ne legyen elfelejtve stb.
Végül egy e-mailhez csatolva küldd vissza a tiszatura_vizitura@yahoo.com címre. Köszönjük jelentkezésüket/jelentkezésedet.

Mi azon leszünk, hogy életed egyik, ha nem messze a legjobb vízitúrájához "vághasd a centit"!  

 
A vízitúra díjának utalása:
Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk és a visszaigazolást követő 24 órán belül kérjük a vízitúra díját az alábbi kedvezményezett részére és a következő bankszámla számra utalni :
MediaComm Kft.
12001008-00106900-00100007. A megjegyzés rovatba kérjük szépen beírni (bocs, nem elfelejteni) a számlázási címet, benne az irányítószámot, a kenutúra kezdési és befejezési időpontját, és az evezés helyét (tehát, hogy Tisza vagy Tisza-tó, Túr vagy Körös vagy Bodrogzugi ártér stb).
Külföldről történő utalás esetén
Kedvezményezett neve: MediaComm Kft.
Címe: 1123 Budapest, Alkotas u. 35. Hungary
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt. 
Bank címe: 1054 Budapest, Akademia u. 6. Hungary
SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU90 1200 1008 0010 6900 0010 0007
 
A kenutúra díját kizárólag átutalással lehet kiegyenlíteni, a készpénzes fizetés nem lehetséges. A túradíjról számlát állítunk ki.
 
Cégeknek, csoportoknak, baráti társaságoknak az egyedi igények szerinti vízitúrákhoz, evezésekhez, csapatépítésekhez egyedi ajánlatot adunk. Igény szerint a szállást, ellátást és a teljes programot megszervezzük, ill. a csapatépítést, csapatépítő vízitúrát facilitáljuk.