Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Díjak, költségek

Öreg-Túr, Tisza-, Túr-, Bodrogközi, Bodrogzug ártéri, Bodrog-ártéri, Körös vízitúráink díjai* júl. 1. és aug. 20. között
A 07.01. előtti, és 08.20 utáni vízitúrákra külön ajánlatot teszünk. 

  1 2 3 4 5 6 7

 

nap nap nap nap nap nap nap
Felnőtt 9990 19990 29990 39990 49990 59990 69990
Gyerek 7990 15990 23990 31990 39990 47990 55990

Túradíjak egyedi igényekre: külön ajánlat alapján.
Jól szervezett vízitúráink vannak, jól tanítunk meg evezni. A jelentkezés visszaigazolását követően csak a vízitúra díját kell utalni, az étkezést és szállást helyben kell fizetni az adott szállásadónak, ill. étteremnek. 
 

*A foglaltság függvényében lehetséges felárak

  • Az egyes kajak felára napi 2000 Ft/fő, a kettes kajak felára napi 4000 Ft. 
  • húsvéti, május 1-jei, pünkösditanévzáró heti,júliusi és aug. első felében zajlóaz augusztus 20-i hétvégén /augusztus 20-i héten tartott, a pénteket, vagy szombatot, vagy vasárnapi túrát tartalmazó vízitúrák felára személyenként és naponként 1000-2000-2000-3000 Ft.  
  • Ha valaki azt kéri, hogy "csak ő és a párja" legyen egy kenuban, akkor az üresen hagyott helyek 50%-os díját ki kell fizetni. Példa. Ha egy 4 fős kenuban ketten akartok evezni, akkor 3 fő túradíja fizetendő. 

 

Testre szabott vízitúra a Tiszán, Túron, Körösön, Szamoson: külön ajánlatot teszünk az igények függvényében. 


Szállás és egyéb díjak, amivel érdemes kalkulálni: A Tisza- és Túr-menti sátrazás díja a helytől függően jellemzően 2000 Ft/fő között, néhol a felnőtteknek IFA.
Vendégházi szobák és apartmanok a Tisza és a Túr mentén: 5000-10000 Ft/fő/éj között a helytől függően. Van, ahol a hűtőszekrény használata díjtalan, van, ahol ez külön felszámításra kerül. Az elektromos eszközök tartós használata esetén az áramhasználatot számos vendégház, ill. kemping külön felszámítja.


Étkezés: az étkezés a Tisza-túrákon választhatóan önellátó vagy kérhetsz vacsorát. Az árakat lásd a fenti táblázatban.  


A bodrogzugi túrák díjai: a nemzeti park belépési engedélyének mindenkori díját (jelenleg 1270 Ft/nap, amely a 14 éven felüliek után fizetendő) nem tartalmazza, azt helyben, készpénzben kell fizetni. A túra meghiúsulása vagy résztvevői lemondása esetén / ha valaki nem tud résztvenni, felénk 27% áfával növelten utalandó. 

 
Kedvezmény: Annak a pedagógusnak vagy edzőnek, aki a legalább 10 fős csoport, egyesület, diákcsapat, osztály részére foglal vízitúrát a részvétel ingyenes. A pedagógus férje/felesége, gyermeke számára a vízitúra ingyenes. Diákcsoport vagy edzőtábor esetén a kísérő tanárok vagy edzők részvétele 10 diákonként ingyenes. 
 
Saját felszerelés: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a hajót, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 
 

Bizonyos túrákon transzfer:
Amikor nem teleautós logisztikánk van, hanem a sofőröket szállítjuk, akkor a transzfer díja 1990 Ft/transzfer/sofőr. 

 
EGYÉB DÍJAK:

Papír alapú számla postázása
A számlákat pdf formátumban bocsátjuk rendelkezésre, aki postai úton is kéri, azt kérjük, hogy egy megcímzett válaszboritékot küldjön. 
 

​Téves és jelentkezési lap nélkül utalások visszautalása
A téves utalásokat vagy a szükségesnél tévesen magasabb összegű (pl. a Nemzeti Parki engedély összegét is tartalmazó és/vagy a szállás költségét is tartalmazó magasabb összegű) utalások téves részét 2%-kal, de min. 5.000 Ft-tal csökkentve utaljuk vissza. 
 
 
Kaució
Amennyiben a túrához túravezetőt nem kértek, 
úgy kenunként 300.000, mellényenként 15.000, lapátonként 15000 Ft vagyoni biztosítékot kell utalni. 
 
 
Kenu vagy kajakszállítási díjak
  • 400 Ft/km, de legalább 10000 Ft
Utolsó pillanatos jelentkezés (last minute jelentkezés)
  • A túra előtti utolsó 7 napban történő (last minute) jelentkezés felára 3000 Ft/nap/fő, last minute jelentkezés esetén a szállásról mindenképpen a túrázónak kell gondoskodnia

Kutyák díja
Házi állatok közül kizárólag jól idomított és extrém fegyelmezett kutya szállhat kenuba. A kutyák után fizetendő díj 2990 Ft/nap/kutya. Egy kenuban max. 2 kutya "utas" lehet. Kérjük, hogy kutyás vendégeink a kutyusról egy friss fotót küldjenek. A fotó alapján a saját szubjektív döntésünk alapján engedélyezhetjük a kutya "részvételét", azonban ezen engedélyünk is még feltételes.
A "kreatívan" - finoman fogalmaztunk - spánielnek törzskönyvezett argentin dogot mutató e-mailre, bármilyen harci kutyának látszó ebes engedélykérésre nem is válaszolunk. Viszont ha adunk feltételes engedélyt, akkor azt a túravezetőnek be kell mutatni. A "feltételesen engedélyezve" még mindig nem azt jelenti, hogy "engedélyezve", csak az első szűrőn ment át a kutya, hogy nem kelt másokban félelmet.
De a túravezetőnek még mindig kötelessége megtagadni a kutya hajóba szállását, ha az közérzet-romlási, borulási stb. veszéllyel jár. Példa. Senki nem azért jön valaki vízitúrázni, hogy a más kutyájának az ugatását hallja és mi is tudjuk, hogy a vizsla aranyos, de nem fogjuk tudni, és nem kívánjuk egy 4 éves kislánynak "megmagyarázni", hogy nem kell félni.
Felhívjuk a kutyagazdák figyelmét, hogy nem a kutya a hibás, ha egy sziszegő hattyúra, egy part menti hódra, szarvasra, őzre "kutyaként" reagál. Márpedig borítja a kenut, ha ugrik. Nem a kutya a hibás, ha ugat, mert a kutya kutya. Nem a kutyus a hibás, ha nyüszít, mert a kenuba kerülve fél. Ilyenkor sem jöhet a kutya.  Mivel lehet, hogy a felügyelet hiányában te sem tudsz részt venni a vízitúrán, nagyon gondold át, hogy a kutya tényleg jöjjön-e vagy ha hozod, legyen "B" terved, arra az esetre, ha ugyan a kutyát mi előzetesen engedélyeztük, de akkor helyben kiderül, hogy nem hozhatod a kutyát.
 
 
Útlemondási biztosítás 
Minden biztosítónál lehet kötni (jellemzően a túradíj 2.5%-os mértékében) utazási biztosítást, amelynek része az útlemondási biztosítás is. 
 
 
A vízitúra díja mit tartalmaz és mit NEM tartalmaz?
A vízitúra díja a vezetett vízitúra díját, benne a 27% áfát és az eszközöket (kenu, mentőmellény és lapát) tartalmazza, a szállás, étkezés, biztosítás, IFA, esetleges belépők, parkolás díjakat nem tartalmazza. 

 
Egynél több túravezető, üres helyek, egyedüli résztvevők
Ha szükséges, akár több  túravezetőt biztosítunk. Az extra túravezetők és/vagy kormányosi feladatot ellátó túravezetői díjára külön teszünk ajánlatot.
Egyedüli résztvevők díjára külön teszünk ajánlatot. Ha egy pár saját maga másokkal való "összeülés" nélkül kíván evezni, akkor arra külön teszünk ajánlatot, amely jellemzően az egyébként fizetendő díj 50%-a.

+36209342760) vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com, készséggel állunk rendelkezésre!