Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bodrogzug csapatépítés, csapatépítő vízitúra Bodrogzug

bodrogkoz-2017-06-03-13.jpgBodrogzugi céges vízitúra, bodrogzugi csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy
A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

B) Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Egyeztetünk - és úgy lesz.

 

Kérje 1-2-3-napos, bodrogzugi / bodrog-ártéri csapatépítő vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat! 

16559.jpgMiért bizza ránk csapatépítő vízitúráját, kollégái életét, testi épségét? 

1. TWI JI módszertannal zajló betanítás

Tudunk tanítani. Túravezetőink kenuzástanítást, olyan túravezetőtől tanultak, aki 20 éven tanított a felsőoktatásban, tréner és oktatásszakmai továbbképzéseket tart. Alaposan tanítjuk meg a kenu irányítását.

 

Nem terheljük túl a kenukat

Nem indulunk úgy vízitúrára, hogy egy kenu billegne, mert a túlterhelés miatt mélyre merül. Ha a súly azt indokolja, lehet, hogy a 4-es kenukban csak hárman ülnek. Erősebb urak esetén meg csak ketten vannak a hajóban 

Terepismeret

bodrogkeresztur.jpgA Bodrogzug magas víz idején egy fekete lyuk és a kis gömböc mixtura pectoralisa. Magas víz idején, amikor egy a Bodrog ártere egy (fontos az idézőjel) "olyan Balaton, amiben nem csak fák, hanem komplett erdők is vannak", a kezdetekben mi is tévedtünk el, amikor messze-messze bekalandoztunk az erdőkbe. Minél magasabb a víz, annál inkább nem tudunk ellenállni, hogy na még ezt, na még azt is fedezzük fel és a végén az ember eltéved. Ma már nem....Akkor sem, amikor több kilométer mélyen be lehet evezni, a kisvizes vízi ösvényeket, csatornákat teljesen elfelejtve. 

Biztonság
Mindent a biztonságnak rendelünk alá. Millió példát citálhatnánk, mondunk egyet, de az egy tényleg csak egy rengetegből. Nálunk a túravezető is mentőmellényt visel, hiszen ha neki is úsznia kell, hogyan tudna mentőmellény nélkül bármilyen súlyt a vízben megemelni? Mentőmellény viselése nélkül vagy nagyon nehéz vagy kvázi lehetetlen menteni. Csapatépítő vízitúráinkon a mentőmellény viselése a résztvevőknek is kötelező.

Érdekes túravezetés
Játékokba csomagoljuk az ismeretterjesztést ..... Pub quiz-szerű kérdésekre adott helyes válaszokkal pontok gyűjthetőek. Az a kenu, amelyik a versenyben győz, értékes jutalomra számíthat (pl. szép sárga 
Lamborghini vagy túravezetői kézfogás)

Több fajta kenu és kajak (3-, 4-, és 7-fős kenuk, ill. 1-es és 2-es kajakok)
Nem kell aggódni, hogy valaki befér-e a kenuba, hogy billeg majd a kenu.
 

A szervezőt kiszolgáljuk információval
A szervező az alábbi linket tájékoztató formájában is megkapja, így a túrázók/résztvevpk információval történő kiszolgálása könnyű lesz: 

Jó időgazdálkodás
Mindent gondosan előkészítünk. A kenuzás megtanításának van demó szakasza, eközben mindenki naptejezhet. Minden flottul működik. Ha megkapjuk időben (legkésőbb a túra előtti napon) a jelentkezési lapot is, akkor minden kenuba már be lesznek készítve a lapátok és mellények. Egy attosecundumot nem vesztegetünk a partner értékes idejéből (ez ugyebár 10 a mínusz 18-ikon, ami nem túl sok, annyi egy mp-hez képest, mint egy mp. 31 milliárd évhez képest....)


bodrogkoz-2017-06-03-6.jpgA csapatépítő vízitúra díjára a létszám, az igények és az időpont függvényében teszünk árajánlatot. 

Kérjük, hogy a céges vízitúra szervezője alaposan, figyelmesen, gondosan tanulmányozza át a www.tiszatura-vizitura.hu honlapon olvasható tudnivalókat, a szerződési és részvételi feltételeket, közöttük a lemondási feltételeket (az indulás előtti 90 és 120 nap között a túra 25%-os díj fizetése mellett mondható le, az indulás előtt 45-89 napban a túra 50%-os díjfizetése mellett mondható le. Az utolsó 44 napban történő lemondás esetén a teljes túradíj fizetendő). 

A csapatépítés megrendelése, utalás, számlázás

  • Az ajánlatra hivatkozó megrendelést kérünk szépen; (e-mail elég)
  • A megrendelést visszaigazoljuk, ill. díjbekérőt küldünk
  • Kérjük a díj szíves utalását
  • A díj jóváírásakor előlegszámlát állítunk ki, (itt egy kicsit előreszaladunk a számlázás kapcsán: majd a teljesítést követően küldjük az akkor pénzügyi teljesítést már nem igénylő végszámlát)
  • Minél hamarabb, amikor már ismert a résztvevők személye, kérjük az innen (is) letölthető jelentkezési lapot átküldeni a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címünkreFontos! A résztvevők adatait tartalmazó jelentkezési lapon a telefonszám, e-mail, állandó lakcím mezőket csak a szervező(k) és a (valószínű) majdani kormányosok esetén kérjük kitölteni. A "többiek" (tehát nem szervező(k), nem kormányosok) esetén adatvédelmi okokból elég a résztvevők keresztneveit (pl. Bence, Botond, Zsolt, Péter) beírni. A "többiek" (tehát nem szervező(k) esetén a lakcím, e-mail, telefon rubrikákat kérjük NEM kitölteni, de a mentőmellényeknél MINDENKINÉL kérjük szépen beírni az egyes súlykategóriáknak megfelelő betűket, ill. a vízitúrás tapasztalat mezők kitöltését is kérjük.

img_20170603_bodrogzug-bodrog-kenuzas.jpgTermészetesen ez a partner döntése, de csapatépítés előtt javasoljuk az utazási biztosítás megkötését, hiszen az ördög nem alszik, bármi közbejöhet, ne adj Isten a csapat vezetője belázasodik és az utolsó 44 napban az előlegbekérő (díjbekérő) ellenében utalt díjat már nem tudjuk visszatéríteni. Az utazási biztosítások része az útlemondási biztosítás. Utazási biztosítás minden hazai biztosítónál köthető, az utazási biztosítás díja jellemzően a túradíj 2.5%-a (tehát egy napra, egy főre néhány száz forint).

+36209342760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com