Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Osztálykirándulásnak Bodrog túra v. Bodrogzugi vízitúra

Osztálykirándulásnak is TÖKÉLETES, választhatóan 1 vagy 2 vagy 3 napos, Bodrogzugi vízitúra, akkor, amikorra kéri az osztályfőnök vagy a testnevelő kolléga.


BIZTONSÁGOS vízitúra. A szállás igény szerint sátor vagy vendégház vagy 2 fős faházak, vagy 10 fős turista szobák, igény szerinti szállás a pedagógusoknak. Három gyermekenként egy kísérő szülő jelenléte kívánatos és megköszönjük.
A felnőtteket és a manókat is megtanítjuk kormányozni, "kenuval szaltót ugrani". Mindenki volt életében először vízen. A kezdőknek türelmes, okos, szakmailag felkészült evezésoktatás
, TRÉNERTŐL, tanártól. Megtanítunk kenuzni!

 

Költözködés nélküli vízitúra
Vándortáborozunk, miközben a szállás szempontjából "csillagtúrázunk". Ez esetünkben azt jelenti, hogy a végig fix támaszponton vannak a sátrak (ha sátrazik a kis csapat) vagy ugyanazon vendégszobákba térünk vissza.  


Támaszpont, étkezés a bodrogzugi kenuzás idején
Támaszpontunk - ezen vízitúra esetén - Tokaj.
E-mailen térképet küldünk. Találkozás a térképen bejelölt helyen. Az étkezés lehet önellátó (a vendégház- és kempingben lehet főzni, mosogatni, van hűtőszekrény) és lehet rendelni is minden este vacsorát

 

 

 
Bodrog vagy bodrogzugi vízitúrás osztálykirándulások díja
Ajánlatunkat az igények valamint a létszám alapján adjuk meg. A pedagógus kollégák részvétele 10 gyerekenként díjtalan.
Szívesen biztosítunk étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 
(+36) 209 342 760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com
 
 

Jelentkezés a vízitúrára és a túradíj fizetése:
Jelentkezés a vízitúrára a jelentkezési lap és a szülő hozzájáruló nyilatkozatok kitöltés utáni visszaküldésével (a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre) és a túradíj utalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a számlázási címet, a bodrogzugi vízitúra időpontját és helyet (tehát a Bodrogközt) beírni. (Pl. 8000 Székesfehérvár, Iskola u. 77.
2020. május 30. - június 1.
Bodrogzugi ártér vízitúra)