Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vízitúra egyéni vízitúrázóknak

20130702_122850.jpgHozzánk egyedül is eljöhetsz, jöhetsz ha decens uraság vagy, ha 17 éves leányzó vagy sportos Dédnagymama!

Hozzád hasonló természetszerető, kulturált, normális emberekkel leszel. Okosan osztunk majd be hajóba, és 2 perc múlva szinte barátokkal evezel, akik korábban
tisza-tura-www.tiszatura-vizitura.hu-tiszabecsi-keszulodes.jpgszintén még egyedül voltak. Ha valaki nem tartja be az európai normákat, akkor köszönjük, hogy eddig velünk volt, így (lévén idegenként megtörténhet) ha egy nem igazán vízitúrára való ember jutna be a vízitúrára jelentkezők közé, ő első este már nem lesz velünk. Ebben egyébként az az érdekes, hogy még soha nem kellett senkit a bárdolatlan viselkedés miatt elküldeni.
Egyébként pedig mind a Túr, mind a Tisza-túra csúcs, a vízitúrák egyik "legeslege", majdnem Szigetköz kaliberű vakációk. Tökéletes kikapcsolódást kínálnak, mindkét folyó, de különösen a Túr hihetetlen élmény, ki kell próbálni, át kell élni. Gyere. Nyugodtan, bátran GYERE. Ha valahova biztonságban jöhetsz, ahol semmi, de semmi kellemetlen nem vár Önre/Rád, és szuper vízitúrára vágysz, akkor hozzánk jöjjön, hozzánk gyere.