Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vízitúra baráti társaságoknak

20150707_tur-oreg-tur-kenutura-vizitura-evezes.jpgTisza túrák, Tisza vízitúrák, Öreg-Túr, Szamos, Körös kenutúrák baráti társaságoknak, iskolai csapatoknak, civil szervezeteknek stb.


Lehet, tudjátok mit szeretnétek, bejelentkeztek egy turnusra és még hozzáteszitek, hogy:  
- Összesen 14-en vagyunk, ebből 10-en sátrazunk és 4 embernek pedig minden éjszakára az éppeni megállási ponton vendégszobát kérnénk, ill. tudjátok, hogy a társaság kb. fele még nem vízitúrázott.
- Üdv a fedélzeten! 

A másik lehetőség az egyedi vízitúra, ahol is minden a
szallas-tiszatura-kenutura-vizitura-tb-evezes-2.jpgti igényeitek szerint alakul, ha szeretnétek éjjel evezünk, ha akarjátok Szegedig tart a vízitúra, ha vegetáriánus ételeket szeretnétek és nomád táborozást, akkor azt, ha pedig wellness szállós csillagtúrát igényeltek, akkor azt adjuk. Ha igénylitek, hogy felfelé evezzünk, azt is lehet. Szinte mindent, akár baby sittert is kérhettek.


Végül természetesen az is lehet: ennyit mondtok:
- Tisza túrára szeretnénk menni.... 

Mi elkezdünk kérdezni:
- Mikor? Hova? Életkor? Evezési rutin? Mennyit
medence-2.jpgevezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval jöttök? Csomagszállítás, táborhelyek? Ha tőlünk kéritek a szállást is, sátor, vendégház, panzió, wellness? Szervezzünk meg mindent? Étkezés? Vegetáriánus vagy éppen ellenkezőleg grillezés, halászlé, stb., vagyon legyen laktató, olcsó? 

 

Mi pedig a kapott információk alapján ajánlatot teszünk.
Ha tetszik nektek, úgy lesz. Nem kb. úgy lesz, hanem úgy.

 

(+36) 209 342 760 vagy tiszatura_vizitura@yahoo.com