Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza vagy Túr vízitúra a családnak

oreg-tur--tiszatura--vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-www.vizitura.org-oreg-tur14.jpgCsaládos vízitúrák a Tiszán és a Túron!
Vízitúrák az 1 napostól a 8 naposig bármilyen időtartamban családoknak.

 

 

 

Tanulmányozzák/tanulmányozzátok át az egyes menüpontokat, 2 naptól 8 napos időtartamig találsz a honlapon Tisza, Túr és Tisza+Túr kombinált kis-kenus-uj.jpgvízitúrákat, amelyek mind ideálisak családok számára. A Túrra pedig a legeslegkisebb csemeték is hozhatók.
A csak 5 percig kezdőknek evezéstanítás.

 

Hozzátok a lurkókat és Dédnagyi is nyugodtan beülhet a kenuba!
A kulturált családok vízitúra szervezője vagyunk. Szenzációs túrákat szervezünk, csodálatos vidékekre viszünk, biztonságos vízitúrákat szervezünk, a Kelet-Magyarország helyszín, ill. lakosság-összetétel miatt rosszabb közbiztonság miatt kifejezetten kockázatelkerülő túrákat szervezünk. 

medence-3.jpgA biztonság mindenek felett.
Amikor pár sorral később a játékokat említjük, nem ez az a hely, ahol olyan kombinált tájevező és tájfutó családi versenyt szervezünk, hogy a 16 éves szőke lányod bizonyos községek bizonyos utcáiba tévedhetne. 

 


A vízen is óvatosak vagyunk.
 
oreg-tur--tiszatura--vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-www.vizitura.org-oreg-tur-19.jpg
Mi vagyunk az egyetlen olyan túraszervező, akik bár oda-vissza tudjuk átúszni a Balatont, viseljük a mentőmellényt, mert tudjuk, hogy csak szabad kézzel tudunk segíteni. Ha nem akar sátrazni, olyan szállással segítünk, ami az Ön igényeinek felel meg. Ha a vendégek partnerek, játszunk is, játékos vetélkedőket szervezünk. A túratársak kultúrlények, hozzánk hála égnek nem jön felváltva drogozó, máskor atomrészeg vagy non-stop káromkodó, illetlenül viselkedő résztvevő. Ha igen, másnap már nincs velünk. 
Várunk Titeket, várjuk Önöket mind a Tiszán, mind a Túron és vannak az Öreg-Túrt és a Felső-Tiszát kombináló hihetetlenül gyönyörű útvonalon vezető programjaink. Ha több család túrázik együtt és vannak egyéni kéréseitek, szívesen teszünk egyedi vízitúrára vonatkozó egyedi ajánlatot. 

Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt! (tiszatura_vizitura@yahoo.com). 
Ismerd meg / ismerje meg 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 és 8 napos vízitúráinkat, amelyek szenzációs, családoknak tökéletes vízitúrák. Van sok pihenő, megálló, wc-szünet, szép helyekre megyünk, akkor sem megterhelő, ha csak Apuci (vagy Anya) evez, ráadásul a napi "adag" (vagyis a túratáv) az igények függvényében változhat.