Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyedi Tisza és Túr vízitúrák bármikor

Tisza és Túr vízitúrák igény szerint

Bármilyen spéci igényetek van, kérjetek egyedi vízitúrát. Egyedi vízitúrát kérnek középiskolai osztályok, 3-5 családból álló baráti társaságok. Volt egyetemi barátok. Együtt jógázó 18 barát. Egy cég. Egy csapatot építeni akaró vezető. A pozitív "őrültek", akik napi 100 km-t akarnak evezni :).

Vagy éppen egy mozgássérültekből álló rokonszenves kis csapat, aki egy stroke, közlekedési baleset, fertőzés (magyar betegségügy) miatt sajnos elvesztett végtag miatt ugyan miért mondana le a vízitúrázás öröméről?
 

Szállás
Igény szerint. Sátor vagy sátor helyett vendégházi szobák, esetleg csillagos ég alatti 'nomád' sátrazás, minden nap zuhanyzási lehetőséggel.

 

Étkezés
Igény esetén reggelit és vacsorát biztosítunk

 

Egyéb
Lehet kérni szinte bármit, sodrással szembeni felfelé evezést, csapatépítő gyakorlatokat, mókás játékokat, kerékpáros napot, hogy túrázzunk a Túron is, hogy "vadvizezzünk" (induljunk Ukrajnából). Jóformán mindent. 

Nincs lehetetlen.
Ha azt kéritek, hogy
rövid alvásszünettel 2 nap alatt tegyünk meg 200 km-t, akkor megcsináljuk. A fogkefétől a fejlámpán, a 15 banán, szőlőcukor, szalonna, csokoládé, kávé, zöld tea, víz, narancslé, szendvicsek teljes kiőrlésű lisztből, almaszeletek, fejlámpa és telefonakku, ill. tartalék telefonon át az orvosi felügyeletig a másfél nap alatt az összes kiszállási ponton történő étkezésig, a logisztikáig bezárólag MINDENT tökéletesen megszervezünk. És ha akarod motorcsónakkal vagy kajakkal végig lesz mellettetek valaki. Ha cakkumpakk szervezést kértek, akkor nincs más dolgotok mint kezet mosni / zuhanyozni, rágni, nyelni, facebookra selfie-t fotózni (de még kamerát is kérhetsz) és aludni.

Hívjon (+36 209 342 760) egyeztessük igényeit vagy keressen e-mailben (tiszatura_vizitura@yahoo.com) és küldjük ajánlatunkat.

 

Menüpontok