Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körös vízitúrák igény szerint

tabor.jpgTestre szabott Körös túrák.
Igény szerint vagy fix szállással, költözködés nélküli, ún.  csillagtúrák a "Körös minden irányába" vagy vándortáborok.
doboz-fater-motel11-szanazug-koros-vizitura.jpgMindkét vízitúra esetén a szállás igény szerint vendégházi szoba, faház, apartman vagy sátrazás.
Kérd ajánlatunkat igény szerinti Körös vízitúrára! +36 209 342 760

Körös vízitúrára miért velünk?

  • Mert a Körös-túra vízitúra, nálunk nincsenek a vendéggel kifizettetett pihenő, nulladik és elutazó napok
  • Velünk nem csak sátrazni lehet, kérhetsz faházas, vendégszobás elhelyezést és apartmant is. Ha kéred, a szállást le is foglaljuk neked, de természetesen a szállást intézheted magad
  • Az autód minden este veled lesz 
  • Mert velünk a vízitúrát ÉLVEZNI fogod. Ha kezdőként érkezel, nem folyamatos frusztrációt érzel majd, ugyanis türelemmel, szakmailag felkészülten megtanítunk JÓL kenuzni. Ha velünk jössz, 99%, hogy az első nap SEM borulsz. Konkrétan lassú vízen három éve senki nem borult.


 

A Körös vízitúra biztonságos és szép
A Körös a pedagógus kollégák kedvence. Ide jöhet az "ofő" vagy a tesi tanár az osztállyal vízitúrázni. koros-vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-szarvasnal-05.jpgA Körös-vízitúra biztonságos. Ez a vízitúra a tökéletes nyugalom. Ha valahova, a Körösre tényleg jöhet bárki úgy, hogy még nem evezett. Nem az adrenalin-függők Mekkája, de pont ezért sokaknak a Körös a NYERŐ.
Aki NYUGIS vízitúrát keres, aki a hajóban beszélgetni szeret, annak a Körös jó vízitúra-terep, ha pedig a sportért evezel, a Köröst akkor is javasoljuk. A Körös-túrán a folyó a napi távok megtételébe túl sokat nem segít be.
Gyere!! A Körös-vízitúra tökéletes stresszmenedzsment és remek edzés. Minimálisan besegít a Körös is, de a kenutúra teljesítését magadnak köszönheted, egy Körös vízitúra teljesítésére tényleg büszke lehetsz. 

 

 

Vízitúra "ilyen sok" Körösön?

koros-vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-kakafogi-holt-ag-04.jpgA 3 napos turnusokat a Fekete-Körös és a Fehér-Körös torkolatánál kezdjük, ami innentől a Kettős-Körös nevet viseli, így három Köröst evezhetsz meg. A 7 napos vízitúrákat a Fekete-Körösön kezdjük, de Szanazugnál beevezünk a Fehér Körösbe is. Miután a két Körös találkozott, onnantól (nevében) a Kettős-Körösön megyünk. Aztán a vízitúra során beevezünk a Sebes-Körösbe is, hogy a torkolathoz visszatérve ugyanazon a folyón, de onnan a nevében a Hármas-Körösön evezzünk.
 
 
 
Körös vízitúra a legérdekesebb Körös holt-ágakkal és kényelmesen
Na és a slusszpoén. Minden csapatban vannak átlagosan lelkesek és pozitívan fanatikusak. Mindkét igényt kiszolgáljuk. A csapat duracell-nyuszi tagjaival több Körös-Holt-ágat is megevezünk. Az igazi vízitúra-barátok velünk majdnem másfélszer annyit evez(het)nek, mint az egyébként is tiszteletre méltó napi táv. De a holt-ágakba való bekalandozás "nem kötelező", ha éppen nincs kedve a túl sok jóhoz, az extra evezések idején vársz, pihensz, aki akar, addig napozik, fürdik, homokvárat épít, eszik-iszik-alszik, meditál vagy focizik, strandröplabdázik, pecázik, okostelefonon e-mailt küld. Ami jól esik. Egyébként a vízitúra napjai során sokszor megállunk, többször úszkálunk, lazítanunk. Gyakran tartunk pisilési szüneteket, diszkrét, "hölgyek jobbra, urak balra" módon. 
 
 
 
Szállás 
fater-motel-szanazug.jpgA mi Körös vízitúráinkon nem csak sátrazni lehet. Olyan szállást kínálunk, amilyet te szeretnél. Saját sátor vagy vendégházi szoba vagy faház vagy apartman minden megállónál, amelyet ha kéred - de nem sértődünk meg ha magad intézed :) - szóval csak, ha kéred, mi lefoglalunk neked.

 

 

Autó is, vonat is! Nulladik" nap? Lehet.
koros-vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-cibakhazi-holt-ag-03.jpgLehet jönni kocsival és vonattal is. Az autóval jövők esetén telekocsi rendszert szervezünk, az autód minden este "veled alszik". Az igény szerinti vízitúrák esetén mindent egyeztetünk, az számít, hogy TI mit, mikor és hogyan szeretnétek. Szóval egy osztálykirándulás, egy gimnáziumi vízitúra, egy egyetemi csapat vagy baráti társaság Körös túrájának minden részlete csak megbeszélés kérdése. Mikor érdemes jönni? Lehet már a vízitúra előtti "nulladik napon" befutni. De lehet jönni az első nap is. Ha a nulladik napon, még világosban megjön a társaság, a kezdőkkel az evezéstanulást már ekkor megejtjük.


Kérd ajánlatunkat igény szerinti Körös vízitúrára! +36 209 342 760

 

 
 
 

Menüpontok